Unit Perniagaan Akademik & Pembangunan

Beri sumbangan dalam mengembangkan pembangunan industri dan infrastruktur. Melalui perniagaan yang menyokong kewangan korporat, sewa beli kenderaan & mesin, sewa, sewa dan juga insurans. Membangunkan sebagai pusat latihan kemahiran automotif untuk menyediakan pekerja mahir dan juga sekolah memandu profesional.

Unit Perniagaan Akademik & Institusi 1

Bahagian Akademi Kemahiran

Akademi Kemahiran Advorsys. Advorsys Sdn Bhd (Advorsys), atau Advorsys Skills Academy, telah dilancarkan untuk melatih dan menghasilkan tenaga kerja mahir dan juruteknik untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat di Sarawak. Anak syarikat NB Motors Sdn Bhd (NB Motors), Advorsys memanfaatkan pengalaman dan rangkaian NB Motors yang luas dalam industri automotif di seluruh Malaysia. Latihannya juga diiktiraf oleh Kementerian Sumber Manusia dan mendapat pengiktirafan dari Jabatan Kemahiran dan Pembangunan (JPK).

Unit Perniagaan Akademik & Institusi 2

Bahagian Sekolah Memandu

Institut Memandu N.B. Motors Sdn. Bhd. (‘IMNB’ ringkas) ditubuhkan pada tahun 2012 dan memberikan lesen SM1 dari JPJ. IMNB terletak di pusat Kota Samarahan, wilayah yang memiliki populasi yang ramai. IMNB telah membangun nama dan reputasinya yang dihormati dengan memberikan pelajaran memandu profesional bersama dengan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, keramahan, kesabaran dan kadar lulus ujian lesen yang tiada tandingannya. Dari pertama kalinya anda menghubungi IMNB, sehinggalah anda menerima lesen memandu, anda akan mengalami kecemerlangan perkhidmatan pelanggan yang diperibadikan yang menjadi penanda aras dalam industri pendidikan pemandu.